• 95
    nedense en başından beri galip geleceğimizi hissediyorum.

    rakip formsuz, geçmişte türk takımlarına karşı çok defa mağlubiyet almış. kadro planlamaları desen altay bayındır'ı yedek kaleci olarak da olsa kadroya katacak kadar berbat.

    yeneriz yeniliriz ayrı mevzu da hiç korkutmuyor bu maç beni. ama bu da normal değil. işte beni biraz rahatsız eden bu. sonra fena bir tokat yemeyelim.

    eğer futbolcularımız gününde olursa 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçına benzer şekilde tereyağından kıl çeker gibi tertemiz bir oyun ve galibiyet ile dönebiliriz. o maç öncesi de uçan kaçan fenerbahçe'nin zayıf noktalarını biliyorduk ve oldukça rahattım. tabi bu sefer rakip çok daha zorlu ama biz de galatasarayız.

    umarım ters bir durum olmaz. işler beklediğimiz gibi gider de sahadan puan ya da puanlarla alırız.

    son olarak işin teknik boyutuna gelirsek defalarca yazdım kopenhag maçı öncesi yazdım yine yazıyorum. takım boyu kısa kısa kısa. çok şükür mertens artık yok. angelino son maç iyiydi ama karşımızda ankaragücü yok. en azından bu maç özelinde sol bekte angelino yerine abdülkerim ile başlayabiliriz. orta sahaya toreira ve kerem demirbay yanına oliveira ilavesi yapıp ileride de solda zaha sağda kerem en önde de icardi şeklinde başlayabiliriz. yok yine 1.76-1.77 boy ortalaması ile çıkarsak kopenhag maçı öncesi dediğim gibi şimdiden geçmiş olsun derim. şu bitik manchester united sadece kornerle dahi bizi yenebilir. bu mevzunun bu kadar hafife alınmasını da hayretle karşılıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın