• 470
    şu maçta maçın başında farkı açıp rahat etmek varken sezeryanla goller atıp kazanabildik. bir de birkaç pozisyonla rakiplerin ağzına malzeme verdik. yine bize yapılan hatalar görünmeyecek ve kollanıyoruz izlenimi verilecek. boey'e yapılan penaltı yok sayılacak.

    neyse...

    zaha ışığı açtı geliyor. gece karanlığında tren çok uzaktan gelir ya hani ufak bir ışık belirerek.... öyle geliyor. geldiğinde, yani tam hazır olduğunda tren gibi ezecek takipleri. parlak bir ışıkla her rakibi cennetine yollayacak. sadece çalım ve şutları değil, attığı paslar da şiir gibi adamın. yerden ara paslarına hastayım.

    sanchez ise savunmada duvar. çok girişken ve özgüvenli. bana nedense donk'u da hatırlatmadı değil. ama sanki maçta bazen kendisini kaybedip savunmadaki yerini kaybediyor. yediğimiz golde de torreira'nın bile önünde kalmıştı. ama adam savunmada dururken maçı izlerken rahat hissettiriyor taraftarı. forvetsiz kaldığımızda kendisini forvette kullanabiliriz gibi duruyor bu arada. donk gibi. bence çok daha iyi olur donk'tan.

    mertens maç oynamadıkça bitmiş gibi bir izlenim bıraktı.

    neyse, 3 puan önemliydi. yorucu fikstürün yarısını bitirdik. şu bitiriciliğimizi yükseltebilirsek her maç çok rahat geçer bizim için. hele ki ilk 15 dakikalarda maçları bitirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın