resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1414
    orta sahadaki görevinin ne oldugunu aciklayacak biri varsa ciksin bana anlatsin dedigimdir. önlibero desem degil cünkü ikili mücadeleye girmiyor, adama basmiyor. ofansif ortasaha oyuncusu desem degil, hücuma katilmiyor. playmaker desen degil, calim atip, adam eksiltip, öldürücü pas atman lazim, bunlarda yok.

    bence elano blumer, mustafa sarp in brezilya $ubesi dir. kimse bana kalkip ama löwe, elano brezilya milli takiminda banko oynuyo, ne diyon sen, demesin. o takimda bende oynarim!

    bize o bölgeye cassio lincon, alex de souza veya juventus lu diego gibi bir adam lazim. 2010 dünya kupasinda birakalim yildizi parlasin sonra satalim, gitsin nereye gitmek istiyorsa.

    acikcasi aklimdan ve yüregimden gecenleri klavyem vasitasi ile sözlüge dökerken aklima bir $ey geldi. ulan acaba bu elano gercek performansini kupa bittikten sonrami gösterecek? hani, aman sik di$ini blumer, az kaldi, $u worldcup ida atlattinmi, artik bu muhte$em galatasaray seyircisine ve klübüne vakif olmanin zamani gelecek gibi dü$ünüyor olamazmi?

    insaallah öylesindir blumer. sen $imdi git milli takiminla maçlara cikiver, asistleri yapiver, golleri ativer, sonra geri geliver ve artik adam oluver! adam gibi top oynayiver.
App Store'dan indirin Google Play'den alın