• 236
    arkadaşım ve ben yaklaşık olarak 1 haftadır sürekli olarak barcelona - inter maçı yapıyoruz. bugüne kadar 30 maç yaptıysak 5 kere kazanmışsam iyi , ya yeniliyorum ya berabere kalıyorum. burası normal ama söylemek istediğim bu değil , başka bir şey.

    yaklaşık olarak 12 yıldır pes oynuyorum * ama bu kadar saçma , çağın imkanlarının yanında bu kadar aciz bir pes daha görmedim. savunma hattım lucio ve samuel gibi iki azman , hava topu müdavimi tarafından korunmasına rağmen yapılan 5 ortanın 4 tanesine rakip vuruyor. rakip dediğim messi , iniesta ve xavi gibi boy ortalaması 1.70 olan oyuncular. hadi tamam bunu anlarım ama messi her aldığı topu sağ kanattan içeri girerek gol yapıyor ve benim lucio - samuel izliyor. daha bitmedi , dünya üzerinde tartışmasız en iyi sağ bek olarak gösterilen maicon denizlispor'da bile oynayamayacak kadar kötü performans sergiliyor. ayrıca xavi her maç korner golü atıyor ya da top direkten dönüyor. hani benim oyunlarda izlediğim futbol anlayışı hep hücum şeklinde oluyordu ama bu seri yüzünden bundan bile vazgeçtim. inter oluyorum ve kontra atak yapmayı tercih ediyorum. sneijder varya hani o pas yüzdesi yüksek , uzun topları isabetli sneijder ; herif attığı her pası rakibe veriyor. ulan hadi uzun topları geçtim 5 metre önüne pas veremiyor ?

    kısacası pes 2010 çok iyi bir "oyun" , harika bir simulasyon. ama pes 2010 için "gerçek gibi" diyenler lütfen oynadıkları takımların performanslarını ve oynadıkları oyuncuların özelliklerini bir gözden geçirsin derim. sırf "oyun" olduğu için bir önce ki entry'de yazdığım hata ve kolaylıkları gideremeyen/gidermeyen konami bu düşünce tarzıyla çok fanatiğini kaybeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın