resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4063
    bu profillerin değişmeyen bir huyu var: kayıtsız ve şartsız biat. şu anda da ülkede yaşanan yanlışlara değinen, mantıklı görünen kesim içinde azımsanmayacak derece bu nitelikte insanlar olduğunu görüyorum. yanlışı yapan kendilerinden olmadığında ilgili sorunlara değinebilen, aklıselim açıklamalar yapan; ancak kendi mahallelerinden birinin yaptığı yanlışta üç maymunu oynayan bir camia.

    her zaman söylediğim gibi bu ülke insanı sofradaysa sorun yok, sofrada değilse tek gayesi o sofraya oturup biraz da ben yiyeyim demesidir.

    tüm bu olaylardan sonra yine de cahilliğinden kandırılmış olabilir gibi soru işaretlerini de bugün gidermiştir. uygur türklerini kullanarak yaptıkları gösteri de acınası. neticede batının çin'e karşı bir koz olarak değerlendirdiği; ancak somut olarak tüm dünya tarafından yalnız başına bırakılmış soydaşlarımız üzerinden prim kasma çabasından ötesi değil.

    muhalif olmakla hain olmak arasında çizgi var. sen ülkedeki içinden geçilmiş eğitim sistemini bile milliyetçi ve taraflı bulduğunu söyle, ermeni soykırımına arka çık, pkk destekçisi vekillerle takıl, cia direktörüyle poz ver, sonra da insan hakları savunucusuyum he mi?

    bugünden sonra soru işaretleri bitmiştir. o maklube kokulu ağzınla galatasaray'ı anma artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın