• 323
    futbola gecmisten alistigimiz kliseler yerine farkli acilardan yaklasan, dinlemesi keyifli, isine saygisi olan, isinde donanimli ve iyi yapmak icin caba gosterdigi zaman harcadigi belli olan bir insan.
    iceriklerine katilip katilmamaktan once sadece bu ozellikleri ile bu ulkede ozellikle futbol gibi kendini satmasi basit bir mecrada tekrar tekrar takdir edilesi.
    esasen teoride olmasi gereken bu deriz ama ulke olarak her konuda standardlarimiz o kadar dustu ki, isine saygisi olani tam da bu yuzden takdir ederek insanlari islerine saygi duymalari yonunde tesvik etmek gerekiyor. ki boylece bulundugumuz dip seviyelerden hizlica uzaklasmak adina dogru bir is yapmis olalim.

    not: kendisi kadar icinde bulundugu kurumlar da islerine ayni seviyede saygi duyup iyi yapmaya calismali. asagidaki yaklasik 24 saat once yayinlanmis videosunda 08:20 civari stadyumdan nef stadyumu diye bahsetmis. elbette nef demesi anormal birsey degil, gayet olasi bir aliskanlik kaynakli hatadir. yalniz 24 saattir hic mi izleyip de bunu duzeltmek icin basit bir edit isi yapip yeniden yukleyemediniz be kardesim.

    https://www.youtube.com/watch?v=8ewAHTwJD30
App Store'dan indirin Google Play'den alın