• 7109
    algı yaratılıyor, çok açık.
    rıdvan dilmen, örneği dahi galatasaray'ın 4 yıl şampiyon olduğu kadro üzerinden veriyor ve iddia ediyor ki fenerbahçe futbol takımı 4 mağlubiyet ancak alır.
    ali şen, aziz yıldırım dönemlerini bizatihi yaşamış görmüş biri olarak diyorum ki bu bir suni dalgadır ve bu dalgaya inanmayın. niye mi suni dalgadır? fenerbahçe'nin oyunu geçen sezona göre elbette gelişme göstermiştir ve fakat bu şu anda bile galatasaray'ın oyunundan üstün olmadığı gibi 4 sene üst üste şampiyon olan galatasaray'ın yanında olsa olsa su damlacıkları ancak olabilir. (ki ben 99-2000 kadrosundan bahsettiğini düşünüyorum ama 4 sezon diyerek suni dalgayı daha da büyütmek istemektedir yani fenerbahçe 4 yıl şampiyon olsa kimse bir şey diyemez demeye getirmektedir. dalgalar istiyorlar, evet. ama unuttukları bir şey var: öyle bir deniz yok.)
    bu suni dalgalanma hali/halleri fenerbahçe'de her daim vardır. sezon başı bunu daima yaparlar. sanki bizde işler baya baya kötü gibi bir algı ile sezonu şimdiden kapatmak istemektedirler. ben, çok, "ali şen başkan fenerbahçe sampiyon" zamanları gördüm hep galatasaray şampiyonlukları ile bitti. biz çok dalgalarını suya gömdük.
    ayrıca her aklı selim insan görüyor ki aşırı ve itici bir galatasaray kopyası ile suni dalga yaratma peşinde, fenerbahçe camiası, taraftarı, medyası. örnek de bu yüzden galatasaray'ın 99-2000 kadrosu üzerinden. unutmayın bu camianın ukde ve kıskançlık boyutu okyanus dalgalarını bile aşar. o yüzden de şu anda 'biz zaten şampiyonuz ve bu iş bitti' demeye getirmelerine en çok galatasaray taraftarının ses çıkarması lazımdır.
    biz bu suni dalgaları da suni dalgalanmaları da çok gördük.
    takımına güven sahip çık.
    futbolcularına en çok da şimdi destek ver.
    okan hocanın yanında dur.
    tribünde beş dakika bile susma.
    yalnızca kazandığında değil her zaman.
    biz nerelerden geldik de bunların suni dalgalarını kumlara gömdük.

    onların vaav harbiden büyük dalga dediği şey (ki fenerbahçe taraftarı buna gerçekten inanıyor ve işin dramı da esasen budur) senin her tarihinde tsunami diye bildiğin şeydir, unutma.

    rıdvan'a değil tarihine inan.
    yine şampiyon cimbom yazdıracağız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın