resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1199
    kendisi hakkında beni en çok rahatsız eden şey rakip takım ağzıyla konuşmaya galatasaray taraftarları.

    burada ya da sosyal medyada her maç sonunda git gide daha iyiye gitmesine rağmen “ne gördünüz, polyannasınız, zorlama olumlu şeyler yazıyorsunuz” tarzı şeyler yazmıyorlar mı deli oluyorum. tabi biz aynı maçı izlemiyor, bir tarafımızdan uyduruyoruz sanki.

    adam hazır değil, bu net. bunun tartışmaya açık bir tarafı da yok. bu adam aylardır ayağına top değmemiş bir şekilde transfer edildi. bu yönetim tarafından da, teknik ekip tarafından da bilinen bir şeydi. zaten başka türlü olsa bu kalibrede bir yıldız çimleri güzel görünsün diye boyanan bir lige gelir mi?

    zaha sadece saha için değil aynı zamanda uluslararası bir pr yatırımıdır. çünkü öyle büyük bir yıldızdır. dolayısıyla durumunu (sakatlık) bilerek almak zorundasınız ve bu durumun geçmesini bekleyeceksiniz.

    ama bakıyorsunuz, kendi taraftarımız daha ilk günden bu adam buradan kaçar demeye başladı. sahada çimleri yumruklayan adama hırsı yok diye yazıyorlar. kaçırdığı gol sonrası takım arkadaşlarına bir saat dert yanan adama gamsız diyorlar. adam bir maçta takımda kimsenin atmayı aklına getirmeyeceği kilit pasları atıyor, hiçbir şey yapmadı diyorlar.

    ilginç bir şekilde bu söylenenlerin tıpatıp aynısını başarılı olmasını istemeyen rakip takımların taraftarları da söylüyor. bu işte bir tuhaflık yok mu?

    kimse kusura bakmasın bu objektif yaklaşmak falan da değil. çünkü ortada objektif bir durum da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın