• 65
    olmaz, olamaz dedigimdir.

    neden mi ?

    cunku, galatasaray sozluk zirvelerinde gordugum kadariyla, yazarlarinin hic biri, tribunu domine edecek potansiyele sahip degildir (!) buyrun, bizdeki eksikliklere bir bakalim ;

    * maca bedava biletle gelmemektedirler. surekli enayi gibi biletlerine para verirler. ustune ustluk, para vermeyenden daha cok yirtinirlar.

    * mantikli adamlardir. ozu, sozu cekilir derler ya, oylelerdir. mesela rakip takim korner atarken saldirin saldirin saldirin bu taraftar icin saldirin diye bagirmazlar. ya da basketbol maclarinda yonetim - futbolcu - taraftar, sampiyonsun galatsaray diye bagirmazlar. fazla mantiklidirlar. gerenk yoktur buna.

    * sezonun en kritik macinda kombinesini satacak karakterde insanlar degillerdir. tam tersi, kombinesi olmayanlara bilet alan moderatorlere sahiptir. olmaz efendim, olamaz yani !

    * 5 liralik basketbol maclarina, saat kacta olursa olsun giden insanlardir. bir de bilete para vererek giderler. onlar sirada beklerken, reislerinden icazet alan zavallilar, biletlerini sallaya sallaya iceri girerler, sonra bizim takim savunmadayken sen var ya seni soylerler, takima inanilmaz bir katkida bulunurlar. ya bizler ? puuu bizim galatasarayliligimiza !

    * alt yapidan yetismis, galatasaray ruhunu yansitan oyuncumuza, ruhsuz demez bu insanlar. nasil olur da demezler efendim ? bak adam sinema kapatmis, nasil bir terbiyesizliktir bu! senede 2 milyon euro kazaniyor olabilir, olsun olm acliktan, bak omer reisin daha evi bile yokmus !

    * bu arkadaslar yonetimle irtibata gecip, karaborsadan bilet falan satmazlar. bir de keriz gibi kendi biletleriyle maca girerler. bu kadar keriz olunursa, tabi ki tribun grubu falan da olamaz, barindirmazlar..

    bu liste daha surer, gider canlar.. anlayacaginiz, bizde, tribun grubu olusturacak hicbir ozellik barinmiyor.

    ha derseniz ki, ey arifsadecekendiniatmazdi, biz yeni stadta ayni yerden kombine alacagiz, ayni siralardan maclari takip edecegiz, seni de yanimizda gormek isteriz; o zaman bir dakika bile dusunmem..

    ancak, mabed bu gruplardan temizlenmeden, zirvelerden tanidigim mantikli adamlar gibi taraftarlara bir grup olarak yer yoktur bu tribunlerde..
App Store'dan indirin Google Play'den alın