resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 938
    transfer dedikoduları çıktığında beni aşırı heyecanlandıran, aşırı sevindiğim bir oyuncuydu, hatta o dönem 3-4 tane kendisini baya baya öven entryler gitmiştim.

    o yazımdan bugüne neredeyse 3 ay geçti, angelino bir çok maça çıktı ama bu maçların bana göre hepsinde gerçek potansiyeline zerresi kadar ulaşamadı.

    stabil oynadığı maçlar oldu, diyebilirsiniz ki şuna karşı oynadı majör hata yapmadı yerini korudu falan ama bir takım angelinoyu transfer ediyorsa ondan beklentileri bu değildir.

    angelino arkadan oyun kuran yeri geldiğinde kanat forvet gibi hücumu genişleten, altı pas içinde kaşla göz arasında biten, ölümcül ortaları ile rakipleri çaresiz bırakan bir bek.

    okan hocanın angelino'ya kafayı başakşehir-leipzig maçında takmıştır, imkanı olan açsın o maçı izlesin, en özel bek performanslarından birini sergilemişti angelino o maç.

    yani bu adamın kumaşı bu, vaad ettikleri de bu. kimse angelino'yu gelsin anhoolt gibi idare etsin diye almadı. oyunu başka yere taşısın diye aldı.

    ama angelino maalesef bırak oyunu özel bir yere taşımayı, defansif olarak zaaf getirmesinin yanı sıra, bulunduğu kanadın etkinliğini daha da düşürdü. keza gecen sene bundesliga da mermi gibi orta açan adam, doğru düzgün orta açamıyor.

    düzelir mi düzelebilir, eğer kendini bulursa tekrardan hakkını söke söke veririz, ancak şu form durumu bende büyük hayal kırıklığı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın