• 231
    maçın son dakikasında- tekrar ediyorum son dakikasında- hem bursaspor'un hem de galatasaray'ın ataklarında tribünlerden "of nasıl kaçtı be" sesleri yükseldi. ne derece doğrudur, değildir bilmiyorum; ama sanırım maçı tribünde izleyen insanların yüreği de bu maçın berabere bitmesine elvermiyordu, zira 90 dakika 22 topçu başka bir takım için koşmuş oldu.

    bu sezon da boynumuz bükük ayrılıyoruz lig sahnesinden, üstelik şampiyonlar ligi de hayal, öyle ki üstümüzdeki iki takım ikili averajda da bizden önde (mucizelere inanalım diyeceğim de).

    bu maçta gösterdiğimiz direnci çok değil 2 maçta daha gösterip son dakikalarda gol yemesek, şimdi gerçekten şampiyonluk nağmeleri sami yen'i inletiyor olacaktı.

    kulüp bu maçın son düdüğü ile bir sürü paraya da veda etti elbette, belki seneye çok iyi transferler izleyemeyeceğiz. ama en elimizdeki takımın çok rahat şampiyonluğa oynayacağına inanıyorum. umarım aslantepe'deki ilk senemiz bir avrupa şampiyonluğu getirir. polyannalık ise yapıyorum, umut olmasa taraftarlığın bir anlamı kalmaz. belki cl yoluna girsek ilk maçta elenecektik de, o yüzden uefa'ya gidiyoruz, belki uefa'da final oynacağız seneye, kim bilir?

    şimdi umutları tazeleyip, planları baştan yapma zamanı, zira yapacak başka bir şey de yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın