• 307
    madem tff başkanı da saçma sapan düşünceleri açıklamakta bi beis görmüyor ben de çılgın projemi paylaşayım o zaman:

    önümüzdeki sezon taraftar ortalaması 2.000-3.000 altında kalan kasımpaşa, başakşehir, pendikspor gibi takımlar sıralamasına bakmaksızın bir alt lige indirilsin. onun yerine alt liglerde oynayan ancak stadın hatırı sayılır bir kısmını dolduran bursaspor, göztepe, kocaelispor, sakaryaspor gibi takımlar özel bir düzenleme ile lige çıkarılsın. toplam 20 takımlı bir ligde karar kılındığı açıklanarak düzen buna göre işletilsin.

    bir üst lige çıkacak takımların zeminini ve stadyum özelliklerini belirlenen kriterlere uydurmasına dikkat edilsin, uymayan her ne olursa olsun kademe atlayamasın.

    seyircisiz oynama cezası da kaldırılsın. takım kadrolarında alt yapıdan en az 3 oyuncu bulundurma zorunluluğu getirilerek yabancı sınırında düzenlemeye gidilsin. saha içerisinde zaman geçiren oyuncuya tereddütsüz sarı kart gösterilsin. hakem skalası genişletilerek her hafta aynı adamların aynı takımların maçına verilmesi önlensin. milli takım maçları ücretsiz olsun ve milli takımın tıpkı wembley gibi bir stadyumu olsun. yayıncı kuruluş kendine çeki düzen vermesi için uyarılsın, türkiye kupası'nda büyük takımlara ayrıcalık tanınması sona erdirilerek birinci turdan maçlara başlasın, deplasmanda oynamasının önü açılsın.

    her başarısız sonuçta kural değişikliği isteyen kişi ve kurumlara itibar edilmesin, gerekirse cezai işlem uygulansın. tff başkanı olacak zatın hesap verebilirlik durumu olsun, kafasına göre davranmasın.

    en önemlisi de ülkeyi yönetenlere ricada bulunulsun ekonomi düzelsin. taraftar takımının formasını almak için asgari ücretin dörtte birini bayılmak zorunda kalmasın.

    hadi bakalım, bunları da duyurun, bunları da değerlendirin. nasıl olsa toplum olarak işkembe-i kübra'dan atmayı çok seviyoruz. bi on gün de bunları sakız eder konuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın