resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1751
    kendisi 25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maci'nda arda turan - emre güngör değişikliği yüzünden şampiyonluk şansımızı yok etmiştir. oysa biz 63 puan olup fenerbahçe 3 maçı da kaybedince şampiyon olacaktık. ayrıca bursaspor da 2 maçı kaybedecek ve hatta hükmen kazanacağı ankaraspor maçını da kaybedecekti. yok yahu bu adam futbol falan , yok abi alakası yok.

    hem kendisi barış özbek gibi eşssiz bir yeteneği , orkun uşak gibi inanılmaz bir kaleciyi ve elano gibi süper bir yıldızı yok etmiştir. elano bütün sene frikik kullanmak istemiş ve rijkaard "hayır elano izin vermiyorum" falan demiştir. bu rijkaard zannediyor ki sabri süper frikik kullanıyor. lan zaten bu rijkaard futbolcu olduğu dönemde de futbol mutbol alakasız bir adam değil miydi ?

    sonra daha dur bitmedi. mesela 25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maci'nda yaptığı değişiklik ? ulan bursaspor gibi kanat organizasyonu sıfır , kondisyonu düşük , pas yüzdesi yerlerde bir takımla oynuyorsun neden gidip neill atıldı diye stoper alıyorsun oyuna ? alsana olum forvet ? deli gibi saldıralım , biz çılgın türkler olarak saldırmayı , umarsız şekilde "hürraaa" ile ilerlemeyi severiz ama sen futbol nedir bilir misin rijkaard ?
    sonra mesela sen total futbol diyorsun ama elinde ibrahimovic gibi oyuncular varken gidip jo'yu alıyorsun oyuna. ulan varya sen teknik direktör olduysan bu takıma ben barcelona teknik direktörü olurum. lan gerçi sen onu da çalıştırdın , ben gitmem o zaman oraya , demek ki onlar da anlamıyor futbol mutbol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın