• 10
    keskin sirke küpüne zarar. sakız çiğnedi diye misimovic'i kadro dışı bırakan, şov olsun diye lincoln'ü takımdan kesip küstürerek güya disiplini sağlamaya çalışan hocalarımızı da gördük. sonuç şaşırtmayıcı şekilde hüsrandı.

    takımdaki en yıldız oyuncuya racon kesin façasını aşağı alın ki millet otoritenize saygı duysun kafası anca kahvehane yorumcularının hayal dünyasında geçerli bir çözüm yoludur. bu yola başvuran korku ve terörle idare etmeye çalışan hiçbir takım da başarılı olamaz. faruk süren sergen'e mekanda şampanya ısmarlarken aziz yıldırım güya disiplini tesis etmek için muhbir ağıyla hangi futbolcu nerede napıyor diye istibdat usulü takım yönetiyordu. faruk süren döneminde elde edilen başarıları anlatmaya gerek yok.

    icardi bu arada maç çıkışı uçağına biner milano'ya da gider maçta panenka penaltısı da dener. mauro icardi'nin ne olduğu malum. şimdi ya bu adamın şovuna müsade edersin ve bu adam keyif alarak oynadığı için performansı sana gol ve asistler olarak geri döner ya da icardi üzerinden mesaj vereceğim disiplini sağlayacağım diye hoca olarak şov yaparsın olan galatasaray'a olur.

    neyse ki okan buruk kişisel egosunu galatasaray'ın menfaatlerinin üzerinde tutmuyor da elimizdeki yıldız oyunculardan verim almayı biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın