• 61
    laubalilik konusunda boey, apo, torreira vs bir kaç oyuncu hariç takımın genelinden pek de farkı olmayan ikili. mertens’in topuk pasları, öylesine şutları, angelino’nun ceza sahasında beyazlı yokken dahi attığı ezbere ortaları, bugün oynamasalar da sergio’nun oynadığında kafasına esen pasları, nelsson’un kafasına göre adam karşılamaya/basmaya çıkması falan hepsi aynı sıkıntının ürünü. laubalilik.

    bu laubalilik sorunu maçların tıkanmasının en büyük sebebi. bakın şu maç bile ilk yarı 4-0 falan bitip rotasyonla oynanabilirdi ikinci devre. ama zar zor 1-0. avrupa’da da böyle yapınca adam birden 2-0 yapıyor işte. farklı kazanacağın maçtan 1 puana şükrediyorsun.

    edit: kerem en çok eleştirildiğinde savunduğum gibi yine savunacağım ikili. bir tane olay yüzünden adamları ipe çekmek mümkün değil elbette. bu ayrı; ama bu sene takımca biraz laubali oynadığımız bir gerçek. yani bu ikiliyi taşlamak büyük resmi ıskalamak olur. özellikle maç başlarındaki laubalilikten takım olarak acilen sıyrılmamız lazım.

    (bkz: 26 eylül 2023 istanbulspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın