• 240
    aşağı yukarı 1990 lı sezonlardan bu yana, hatırladıklarımın içinde en ızdırap verici olan sezondur.

    başarısız olduğumuz önceki sezonlarda, mutlaka çok önemli bir eksik olurdu ve sinirimizi dindirirdik. ilk 4'e bile giremediğimiz fatih terim'in ikinci dönemi gibi mesela. abuk subuk transferlerin yapıldığı yakın zamandaki sezonlar mesela.

    ama bu sene...
    hoca desen, rijkaard...
    kadro desen, elano-kewell-keita-neill-arda vs. vs. kim ararsan var...
    rakiplerin arasında bizim 1996-2000 arasında yaptığımız gibi ligi domine eden bir takım da yok. vah vah, yazık denen beşiktaş bile geçen hafta kopmuş, onun kadar yerlere vurulan fenerbahçe bu hafta lider olmuş. bu takımlardan birisi şu anda 80 puanda falan olsa yine anlayacağım. o da yok.

    yani bu sene, bariz şekilde kara leke sayılacak olan bu sezonun, hiçbir mazereti yok.

    tamam her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok.
    ama son 2 sezondur ne var ?
    2 sezondur ilk 2'ye giremiyoruz. hatta bu sene biraz daha azmedersek geçen yılki gibi ilk 3'te bile olamama ihtimalimiz var.
    türkiye kupası desen yok...
    avrupa desen, mucizevi bir bordeaux turundan sonrası gelmemiş, görüp görebildiğimiz uefa 4.turu... başkaları için tarihi başarı olan bu derece bizim için hayalkırıklığıdır.

    düşünüyorum, taşınıyorum fayda yok. iflas eden bakkal eski hesapları kurcalarmış. son dakikalarda yediğimiz gollerden sadece 1 tanesi bile olmasaydı, herşey bugün bambaşka olacaktı. ya da en azından içerideki fenerbahçe maçını nasıl kaybederiz, anlamak, anlam vermek, izah etmek mümkün değil. ipini çekeceğimiz takımla yapacağın maça hazırlanmazsan, maçın önemini idrak etmezsen, olacağı budur. o adam gider şampiyon olur, bizler de oturur üzülürüz, nevizaaaaddeeee diye bira açarız falan...

    başarızlığa hiç gerek olmayan şu dönemde biz neden bu hallere geldik ?
    geçmişler olsun.

    yine de kalan x maçımızı kazanırs... tamam, hızla uzaklaşıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın