resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2887
    kendisini hep destekledim. kapasitesine göre kullanıldında faydalı bir oyuncu olduğunu söyledim. gitmesinin de doğru olmadığını belirtmiştim.

    ancak bir daha asla galatasaray'da forma giymemeli. hatta galatasaray kulübünün kapısından dahi sokulmamalı.

    futbolcular neden yediği kaba pisler, neden aptal aptal hamleler yapar bilmiyorum ama galatasaray'dan ayrıldığı dakika menejerine galatasaray'a kırgın olduğuna dair açıklamalar yaptıran, ayrılan her oyuncunun benzer sebeplerle galatasaray'a kırgın olduğunu söyleten bir futbolcu kendisi.

    e geldiğimiz noktada ligde 5. maçını oynamış genoa'da forma giydiği maç 1(bir). aldığı süre 33(otuz üç) dakika. galatasaray'da bu sezon ligde forma bulduğu süre ise 2 maçta 98 dakika. şampiyonlar ligi ön elemelerinde ise 6 maçta 414 dakika. ayrıldığı tarihe kadar galatasaray 8 resmi maç oynamış. berkan efendi bu maçların tamamında süre bulmuş.

    galatasaray berkan'a büyük takımda oynama tecrübesi kazandırdı. hayat boyu egosunu besleyebilecek bir forma verdi. üstelik de önemli bir bonservis yatırımı yaparak. yine iyi bir takımda iyi işler yapabileceği süreleri de oyuncuya sağladı. bu sayede avupa'nın 5 büyük liginden küçük de olsa bir takımının ilgisini çekebildi. galatasaray sayesinde çok iyi para da kazandı berkan.

    peki ben soruyorum neyin kırgınlığı?
    sen kendini nerede görüyorsun da böyle bir hainlik yapıyorsun galatasaray'a? herkes kırgınlık yaşayabilir ona sözüm yok. ama menejerine bu açıklamaları yaptırtmak nedir arkadaş?
    ben galatasaray taraftarını eleştiriyordum. oyuncuyu tanıyın, beklentinizi ona göre ayarlayın. bu adam faydalı bir futbolcu ama düzenli bir ilk 11 oyuncusu değil. yine de gördüğü sevgi ve sağladığı fayda oranına bakarsak son derece underrated dedim hep.
    ama galatasaray taraftarına şu an kızamıyorum çünkü oyuncunun kendisi bile kendisini tanıyamamış. evet berkan efendi. yangın yaptın, yediğin kaba pisledin. ne oldu? galatasaray'da rotasyonda daha fazla süre bulmak yerine genoa'nın pek de düşünülmeyen bir oyuncususun artık. üstelik eğer benim zihniyetimde bir yönetim ile karşılaşırsan artık galatasaray'a dönüş yolun da kapalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın