• 319
    orhan uluca’nın söylediklerinin %95’ini ben de gözlemleyebiliyorum. ben görüyorsam süper lig seviyesindeki hocalar ve analizciler de görüyordur herhalde. o yüzden çok da dert etmeyin böyle şeyleri.

    hikmet karaman’ın falan 2000li yıllarda birkaç maç analiz videosu vardı. onları izleseniz herhalde bu adam gelmiş geçmiş en mükemmel antrenör, ne kadar da bilgili keşke hocamız olsaydı falan derdiniz. ama hikmet karaman bildiğimiz hikmet karaman işte.

    olmuş bitmiş maç üzerinden teknik taktik konuşmak kolaydır o yüzden yok rakipler bizim zaaflarımızı görürlermiş falan filan bunlar boş söylemler. keyifle izleyin, korkmayın anlattıkları devlet sırrı değil.

    isterse tüm oyun planımızı deşifre etsin, berkan kutlu beş para etmez diyen adamlar kadar zarar veremez

    yine de akan oyunda milisaniye içinde kararlar verilirken görüntüyü durdurup fotoğraf üzerinden pozisyon anlatması yanıltıcı olabiliyor. yayıncı kuruluş vs olayları var tabii bir şey diyemiyorum ama yok orada o pası verseydi, aradan geçirseydi, topu köşeye atabilseydi vs. vs. akan oyunda bunları yapınca zaten formanızın arkasında hagi, zidane, xavi, kevin de bruyne falan yazıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın