• 7060
    (bkz: 25 eylül 2023 hatayspor trabzonspor maçı) hatayspor'un trabzon'a attığı 2.golü fenerbahçe yeseydi kesinlikle o gol iptal edilirdi, hem gecen sene hem bu sene gri pozisyonların hepsi lehlerine caliniyor.

    şu artık cok net, fenerbahçe şampiyon yapilmak isteniyor. bu kurullarda fazla fenerbahceli olması meselesi falan degil, ülkenin konjonktürü ile alakalı.

    galatasaray, başakşehir, beşiktaş, trabzonspor sırayla şampiyon oldu, o şampiyonlukların hepsinde şampiyon olan takımlar hakemlerden en az etkilenen takımlardı.

    sıra artık fenerbahçe'de, aslında gecen sene bunun icin cok ugrastilar ama olmadı. gecen sene fenerbahceye calinan penaltilar, yedikleri gollerin türlü bahanelerle iptal olması falan hepimizin dün gibi aklinda.

    bu sezonda degisen hicbir sey yok, insanın sinir uçlarına dokunan tüm kararlar bunların lehine calinacak.

    bizim ise sinmememiz lazim, bir camia güclü durursa kolay kolay sampiyonluk yarisindan edemezsin. en kötü hakem 1-2 mac seni yaksa 3.ye eli gidemiyor korkudan.

    ama tepkisiz kalirsan, babasinin ciftligi gibi seni bicip atiyor. uyanik olmazsak ilk yaridan paket ederler bizi cünkü kafa kafaya gidecek her senaryoda galatasaray o sampiyonlugu alir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın