• 43
    kural gereği davinson ve ndombele'nin oynayamayacağı maç.

    bu maçtan 4 gün sonra ankaragücü, sonra hemen 3 ekim'de man. united (d) ve 7 ekim'de antalyaspor (d) maçları var. arka 4 gün arayla iki deplasman, biri manchester şehrinde diğeri antalya'da olacak. iki şehir arasında muhtemelen en az 10 - 15 derece sıcaklık farkı olabilir. yani, yoğun maç temposu, deplasman yolculukları, uzun mesafeler, ani sıcaklık değişimleri vs. derken takımın bu dönemeçte çok etkileneceğini düşünüyorum.

    dolayısıyla, her maç ilk 11 oynayan torreira, boey, icardi, abdülkerim gibi isimlerin dinlendirilmesi gerekiyor ama hepsi aynı anda rotasyona tabi tutulamayacağından, en azından zorluk kapasitesi düşük görünen bu maçta boey ve/veya torreira gibi yoğun efor sarfeden arkadaşlar bu maç yedek soyunabilir.

    yoğun fikstür öncesi mümkün olan en geniş rotasyonla çıkmamız gereken maç olduğunu düşünüyorum. düşüncemdeki ilk 11 şu şekilde;

    ----------------muslera----------------
    k. ayhan--nelsson--bardakçı--angelino
    ------------oliveira-----eyüp------------
    tete------------mertens------------zaha
    ------------------icardi------------------

    bu arada eyüp'ün şu an ilk 11 oynaması gerçekçi mi hiç bilmiyorum ancak eyüp oynayamayacak durumdaysa, kaan ayhan'ı ön liberoya koyup boey'le sağ bekte devam edilebilir ya da ali turap denenebilir. açıkçası kafam biraz karışık ama tek bildiğim önümüzdeki yoğun takvimden önce en azından bir maçlığına dahi olsa boey ve torreira'nın dinlenmesi gerekli çünkü olası bir sakatlık yaşamaları halinde halimiz yaman.

    belki abartılı bulanlar olacaktır ama torreira ya da icardi sakatlanacak veya boey ya da icardi sakatlanacak hangisi olsun diye sorsalar tereddütsüz icardi derim. bakambu ve halil ile bir şekilde idare ederiz ama boey ve torreira'nın ikamesi yok ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın