• 87
    (bkz: 24 eylül 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı) sonrası "ismail kartal'dan hakeme büyük tepki" başlığı ile haber yapan kanal.
    haberde devamla; lige çok hızlı bir başlangıç yapan fenerbahçe, süper lig'in 6. haftasında alanyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. sarı-lacivertliler tüm kulvarlarda galibiyet serisini 12'ye çıkardı.
    dedikten sonra
    hakem yorumu;ben bugüne kadar çalıştığım tüm kulüplerde hakemler hakkında konuşmadım. yine konuşmak istemiyorum. ama bugün verilen kararları herkes gördü. nasıl oluyor? bazı şeyler yaşanıyor. göz göre göre de benim oyuncularımın verdiği mücadelenin, emeğin bir karşılığı olması lazım. hepimiz inançlı, vicdanlı insanlarız. hakemlerimizin dikkat etmesini istiyorum. objektif olsunlar. neyi görüyorsa onu çalsınlar, herkese aynı olsunlar. ben daha fazla konuşmayacağım. yönetimimiz bir açıklama yapacaktır.

    ofsayttan golü yiyen alanyaspor fenerbahçe'yi mağdur göstermek halk tv den.

    halkınızı ayrı tv nizi ayrı eleştirmeye devam edeceğim. sözcü tv, hürriyet ve halk tv siz neden galatasaray düşmanlığı yapıyorsunuz? ali sami yen bey geçmişinizde size ne yaptı?

    edit; imla ve bkz düzeltmesi için my immortal 14 rumuzu ile yazan yazar arkadaşımıza teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın