resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2688
    galatasaray takımı futbolcusu. kendisine yapılan faullerin net bir şekilde sakatlamaya yönelik fauller olduğunu söylemek istiyorum öncelikle. antep, samsun maçlarında falan doğrudan sakatlanmaya yönelik hareketler yapıldı. ama ibfk maçında berkay ve diğerlerinin yaptığı hareketlerin hiçbir izahı yok. net bir şekilde kırmızı olması gereken pozisyondan berkay sarıyla kurtuldu ve maçı bitirdi.

    kendisi inanılmaz bir dinamizm katıyor orta sahaya. birden patlamalı bir şekilde adımlayıp doğrudan net bir pres uyguluyor, ayağının kötü olduğunu da düşünmüyorum. arsenal döneminde de ayağı; kendisine tercih edilen genduzi'den daha iyiydi, kaldı ki defansif hareketleri. arkası dönük top alır almaz onu bilemem ama ayağı net bir şekilde düzgün bir adamdır, baskı varsa sırtında topu tekte açmak noktasında da bir sorunu yoktur.

    ibfk maçında topçular genel olarak iyi bir performans verdiler ama bu adamın sahada oluşu çok iyi hissettiriyor. yere her düştüğünde kalbim çarpıyor, sakatlansa problem yaşarız diye. ayağına taş değmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın