• 5
    galatasaray kulüp içi siyasetin üst düzey olduğu bir spor kulübü. sokaktaki galatasaraylı ahmet'in, mehmet'in böyle bir gündemi olmasa da kulüp içerisindeki insanların bu sene seçim olması nedeniyle bir ön konum alma, satır aralarında laf vurma veya direkt saldırı olarak hamlelerini göreceğiz.

    bugünkü duruma bakılacak olursa taraftarların ve genel kurulun büyük çoğunluğu şu anki yönetiminin iki temelini -dursun özbek ve erden timur- sonuna kadar destekliyor. gayrimenkul projeleri ve sponsorluk anlaşmaları dolayısıyla yelkenine rüzgarı doldurmuş bir ikili görüyoruz. takımında geçtiğimiz sene yakaladığı başarı nedeniyle neredeyse her şeyi eleştiren birkaç kişi hariç her konuda başarılı olarak değerlendiriliyorlar. karşılarına bir rakip çıkacağını düşünmüyorum.

    asıl mesele ve asıl tantana kanımca yeni yönetime girecek kişiler konusunda yaşanacak. taraftarların yüksek sesle söylediği, genel kurul üyelerinden basına seken kısık seslerde dile getirilen bir şey varsa kulüpte her şeyi erden timur'un sırtladığı. dursun özbek'in camiada bir üst akıl bir tutkal gibi konum aldığı yönetimde daha fazla sorumluluk sahibi insan olması gerekirken başkan bunun önünü açmışken biz her meselenin çözümünde erden timur'u görüyoruz sadece. ne metin öztürk kendisinden beklenen eski dönem ali dürüst'ü gibi sakin güç tavrıyla galatasaray temsiliyetini sağlıyor ne de senelerdir columbus projesi ile çığır açacak diye beklenilen cemal özgörkey mağazacılık tarafında bir atılıma imzayı atıyor. iki isminde bu bir senelik dönemde pasif kaldığı kanısı tartışılmazken yeni yönetimde yer almamalarına şaşırmam. hele ki son yılların küskün ismi abdurrahim albayrak son zamanlarda hem divana katılmış hem dursun özbek'i destekleyen açıklamalarda bulunmuşken bu satır araları değişimlerin bir habercisi mi onu göreceğiz.

    gözü sadece futbolda olan insanların eninde sonunda erden timur ile yetki alanı sıkıntısı yaşayacağını, daha orada cenk ergün'ü bile verimli kullanamazken yöneticilerin spot ışıkları peşinde koşmadan diğer branşlarda galatasaray bayrağını taşıma şerefi konusunda teşvik edilmesi gerekiyor veyahut böyle kişilerin yönetim içerisine alınması gerekiyor. dursun özbek gibi kulüp içi siyaseti iyi bilen bir insanın oluşturacağı yeni yönetimle önümüzdeki iki senede galatasaray'ın projelerinin hızını arttıracak ve özellikle amatör branşlarda kulübü sırtlayacak kişilerle yola devam etmesini bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın