• 502
    kopenhag gibi travmatik bir maç sonrasi ciktigimiz ve ligin en ciddi ekiplerinden birine karsi ustaca 3 puan aldigimiz karsilasma. isim isim özetler:
    muslera: maalesef yine güldürmedi. sadece yedigi gol degil, ikinci yaridaki bir kac oyun kurma tercihi yine riskliydi. rakip uyanik değildi.
    kazımcan: sakatligina üzüldük. standart bir performanstaydi.
    apo: sol bekte müthişti.
    davinson: stoper nedir sorusuna cevaplik bir performans. fiziği, hizi ve ayagi 10 numero.
    sasha: yıkılıyor fazla yazmaya gerek yok.
    sergio: izledigim en kötü sergio performansiydi. bu adam niye böyle oldu anlamak mumkun degil. limit ötesinde top kaybi ve pas hatasi yapti.
    torreira: asiri özverili. bu durum sakatliga evrilmesin aman dikkat. müthiş oyuncu. sapka cikartilir.
    baris: baya kötüydu. sol kanadi mahvetti. kanat oyununda kayboluyor. bu seviye oyuncuysaniz repertuariniz genis olacak. baris maalesef dar repertuarli ve belirli islerde yararli.
    tete: mahalle topçumuz iş basinda. son derece verimli ve pozitif oynuyor. takimi sevmis belli. disiplini, sorumluluk almasi ve takim arkadaslarini kimmiş neymis ayirt etmeksizin oyuna sokmasi super.
    icardi: rekoru kirdi ama yorgun belli ki. mertens tarzi bir santrfor arkasi olmayinca cok yalnizlasiyor. ama bu bile oyununu bozmuyor. adam false 9'lardan creative playmaker'liga fantezilerce oynadi. helal olsun.
    kerem dayı: sergio yerine her daim oynamali. en olmadik yerlerden bitiveriyor. duran toplara davraniyor. güven veriyor. takim da onu seviyor belli. her daim sirtini yaslarsin.
    kerem a.: onu isliklayanlara en guzel cevabi 5 dakikada verdi. her atakta yer aldi. oyuna girdigi andan itibatlren cok alisik olmadigi serbest pozisyonda oynadi. bunu da kiviracak aslan parcasi. yerli dybala gibi bir şey. helal.
    zaha: yavas ve derinden geliyor. karsisinda oynayanlarin tedirginligi net hissediliyor. skor da yapabilirdi olmadi.
    ziyech: golü yazdi inceci eleman. hiz simdilik cok yok, fizik düsük ama topla ilişkisi öyle bir noktada ki bu iki özelliğe gerek kalmiyor. akliyla oyunu orkestra şefi gibi yönetiyor. hazir hale geldikçe rakibi kudurtacakgillerden.
    ndombele: hala cok eksik. kumaş baya iyi topu aldigi verdigi noktada gösteriyor ama koşu atamiyir, ileri kaçsa geri gelemiyor. umarim toparlar yakin zamanda. en ihtiyacimiz olan oyuncu kendisi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın