• 216
    bünyamin gezer maçı piç etmiş olabilir. 2 tane bariz penaltımızı vermemiş olabilir. saçma kartlar fauller vs. vs.

    ne olursa olsun önce kendimize bakmamız gerekmektedir.

    aykut: aferin oğlum oynadıkça açılıyorsun, tek hatan sektirdiğin topları lütfen önüne değil yan taraflarına sektir çok daha iyi olacaksın. bu maçta güzel oynadın tebrik ederim, ama hala ufuk ceylan'ın daha iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum.

    sabri: elinden geleni yapıyorsun, bu sezonki performans artışın gözlerden kaçmadı. bu maç normale oranla biraz daha vasattın ama temmuzdan beri maç yapıyorsunuz olur böyle şeyler.

    neill: aslansın! çok kral adamsın!

    hakan: bir ara formayı kaybettin gibi oldu ama tekniğin soğukkanlılığınla stoperde yer buldun kendine güzel oynuyorsun. hep böyle devam.

    emre: güzel oynadın, sende formayı hak ediyorsun. trabzon maçında senin bireysel hatandan kaybetmiş olabiliriz ama seni kaybedeceğimize trabzon maçını kaybetmeyi yeğlerim.

    caner: devre arası kupada filan bi parladın ama saman alevi gibi söndün, bence bizde misyonunu tamamladın, çabalarından dolayı teşekkürler.

    mehmet topal: valencia işi olur inşallah, sende zamanında görevini yaptın ama şimdi oyun taktiğine ayak uyduramıyorsun. hep geri geri, yolun açık olsun.

    mustafa sarp: iyi niyetine güvenim sonsuz, çok hırslısın da bu takımın topçusu değilsin bence.

    elano: bu taraftar lincolne 2 sene tahamül etti. dünya kupasından sonra gel görüşelim. ışığını görüyorum, orta sahada hem savaşıp hem oyun kuruyorsun.

    gio: seneye bizle olmanı isterim koç. sevdim seni açılıyorsun.

    keita: çabana hastayım, kaç maç kazandın tek başına bunda da yapabileceğini yaptın günün değilmiş.

    arda: kaptan! son haftalarda biraz düşüş yaşıyordun toparlanmaya başladın. aklın nerede bilmiyorum, umarım küstürmemişizdir seni. bu sistemin oyuncusu olduğunu düşünmüyorum ben ama her zaman seni sahada görmek isterim. gitmek istersen yolun açık olsun umarım herşey gönlünce olur, kalmak istersen çok güzel günler yaşayacağız birlikte. ama hafta arasındaki olayı yakıştıramadım sana be kaptan!

    baros: aslansın kaplansın. hırsın oyun zekan takdire şayan. kal bizimle be oğlum.

    jo: farewell jo... aklımda hep fotomaçın jotem başlığıyla kalıcaksın.

    not: nacizane kendimin düşünceleridir. böyledir bunlar kesindir demiyorum. ben böyle düşünüyorum sadece...
App Store'dan indirin Google Play'den alın