• 2579
    kızları (türkiye kadın milli voleybol takımı) gördükçe a milli futbol takımında bulunan hocasından oyuncusuna herkese karşı içimde nefret doğuyor. bu kızlar bu kadar mücadele ederken, başlarındaki italyan diyip ötekileştireceğiniz hoca bu kadar emek verirken (adam italya'da koçluk yapıyor bir de, senede maksimum 3 ay türkiye'yle bağlantısı var, ona rağmen kuntz'dan fazla türkçe öğrenmiş 1 yıl bile olmadı göreve geleli.) sizin bu kadar laubali, egoist, ciddiyetsiz olmanızı ben kaldıramıyorum.

    30 dakikalık uçuşu özel uçakla yapmanızı, yapmasanız da çıkıp şikayet edecek kadar yüzsüz olmanızı, kendinizi ay yıldızlı formadan üstün görmenizi, almanya'dan gelip bozdurduğu eurolarla millete ekonomi anlatan toksik zihniyetle aynı kafada olup "biz bilmem nerde oynuyoruz milli takım bizim için seviye düşüklüğü yeaaa" şeklinde düşünmenizi, hocayı yemek için maç satmanızı falan kaldıramıyorum.

    benim sizin gibi milli takımım yok, kadın voleybol dışında bir şeyler düzelene kadar ne futbol ne de belki de en sevdiğim spor olan basketbol takımını desteklemiyorum.

    umarım siyasetten, kirli zihniyetten, fırsatçılardan, liyakatsiz işlerden, karaktersiz sporculardan arınır da uzun zaman sonra futbolda da gönülden bir şekilde milli takım destekleriz. şu an dediğim gibi, asla ve asla içimden gelmiyor hatta tiksiniyorum mevcut yapıdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın