resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6279
    ben olaya pozitif tarafından bakıyorum. galatasaray’ın bu ülkede milyonlarca taraftarı var. kerem aktürkoğlu zaten birazcık aklı başındaysa kendisine sallayanların azınlık olduğunu bilir. 30 milyonda %10 memnun olmasa 3 milyon yapar. stada gelenlerin %10’u hadi maçın gerginliğiyle %20-30’u tepki gösterse 10-15 bin kişi yapar. büyük rakam ama yine de azınlık.

    fatih terim gibi efsaneye bile taraftarın belki de yarısı son zamanlarında düşman olmuştu. sadece onun yerine geldi diye çapsız torrente sosyal medyada ne övgüler düzüldü. kerem bilmez ama bu ülkenin istatistik ve başarı olarak gelmiş geçmiş en büyük golcüsü hakan şükür futbol oynarken nasıl eleştiriliyordu. rakipler torinolu şaban diyordu.

    bunun sebeplerinden biri de sen isim olarak büyüdükçe doğal olarak beklentiler artıyor. beklentiler arttıkça da hataya tahammül azalıyor. 3 sene önce erzincan’dan geldiğinde sıfır beklenti olduğu için çok sevildi. keza kümede tuttuğu sene de baskı minimumdu ve yaptıkları taraftarı ziyadesiyle mutlu etti. şimdi şampiyonlar ligi seviyesinde. kaldı ki ilk maçında özellikle ilk yarıda gayet iyiydi. topun direkten dönmesi kısmetsizlik oldu. vardır onda da bir hayır.

    kariyerini hep ribéry ile benzetiyorum. benzer yollardan geçtiler ve benzer acemilikleri yaşıyorlar. ribéry 24 yaşında gittiği bayern münih’te ilk 5 sezon sadece 2 şampiyonluk gördü. ama sonra ligi domine eden kadronun en önemli isimlerinden biriyken ballon d’or alacak kadar yükseldi.

    keremin kariyeri nasıl gelişir bilemeyiz ama bir aksilik yaşamazsa olgunluğu ve tecrübesi arttıkça olağanüstü başarılar yaşayacağına inanıyorum. inşallah bu başarılar gs forması altında olur. zaten o da yeteneğinin farkında olduğu ve kendisine inandığı için her defasında üzerine koyarak gidiyor.

    son olarak a milli takımının da en önemli 2-3 futbolcusundan biri. bunu asla unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın