resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6270
    galatasaray'ın en etkili hücum oyuncusu. zaman zaman icardi'den bile daha fazla pozisyona giriyor. çok fazla top kaybettiği maçlarda bile en kötü bir gollük pas verip bir net gol pozisyonuna giriyor. üç sezondur da üzerine koyarak, istikrarlı bir şekilde takımın en iyi iki, üç futbolcusundan biri oluyor. peki ne oluyor da kerem hala bu kadar sert tepkiler alıyor?

    taraftar daha başından bir futbolcuya kafayı taktığı an o iş orada bitiyor. bu mevzu ilk kerem-marcao atışmasından çıktı desek yanlış olmaz. üstüne türk taraftarlarının türk futbolcu nefretini de hesaba katınca işler bu noktaya geliyor. iş bilmez federasyonun yabancı sınırlaması da buna baya ışık tutuyor maalesef.

    bu durumda futbolcu goller, asistler de yapsa, 10 maç üst üste iyi de oynasa ilk tökezlemesinde gereğinden fazla bir tepki oluyor. çünkü taraftarın kafada kodlanmış bir kere türk oyuncu kötüdür artı kerem sıkıntılıdır diye. bu durumda futbolcunun güçlü bir mentale sahip olması gerekir ki iyi performans gösterebilsin. kerem ise her şeye rağmen üç sezondur takımın en iyilerinden. bu da güçlü bir mentale sahip olduğunun en büyük göstergesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın