resim
Kazımcan Karataş
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1041
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında kopenhag'ın sol beki meling bizim şiddetli baskı yaptığımız anlarda birkaç kez içe doğru dribbling ile baskı kırdı. bunda tabi ki ziyech'in de fiziken o baskıya ayak uyduramaması önemli ancak meling'in yaptığı iş de çok kıymetliydi.

    kazımcan'ı da bence angelinho'dan farklı kılan önemli bir özellik bu. angelinho kazımcan gibi topla birlikte hareket etme işini tercih etmiyor. ayağı standart üstü olduğu için gördüğü yere pas atmak daha garanti bi seçenek onun için. ama bizim zaten asıl önemli sorunlarımızdan biri de top bizdeyken hareketsiz bir oyun oynuyoruz. iyi alan kapatan rakiplere karşı ileride boş adamı bulamadığımız için birçok oyuncumuz topu aldığı gibi geri dönmek zorunda kalıyor.

    kazımcan'ın bu noktada hücumdan devşirilmiş bir bek olması çok önemli. özellikle kendi kalesinden uzak noktalarda daha cesaretli yapıyor ama savunmada sıkıştığında da çalımlarla, top sürerek alan katetme işini becerebiliyor. er ya da geç angelinho'dan formayı alacağını düşünüyorum ama bunun kazımcan'ın angelinho yerine girip fark yaratacağı için değil, benzer yeterliliği yerli statüsü ile göstereceği için olacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın