• 132
    yeni tedarikçimiz olacağı söyleniyor.

    nike ile devam etseydik muhabbeti saçma, teklif olmadıktan sonra nike ile zorla mı devam edeceğiz?

    bir diğer husus formanın terleme konusu. bir twitter kullanıcısı paylaştı diye puma'ya muşamba nike'a uzay teknolojisi muamelesi yapılıyor.
    https://x.com/...903917953167846?s=20
    görüldüğü üzere nike da sırılsıklam oluyor. ayrıca öncesinde oyuncu serinlemek için başından aşağı su mu döktü ne yaptı bilmiyoruz. öyle aman aman bariz bir kusur yok. forma kalitesine muşambaymış gibi davranmayalım.

    sponsor olduğu bazı takımlar arasında italya, uruguay, mısır, fas , senegal, izlanda, portekiz(2025'ten itibaren), sırbistan, isviçre milli takımları var.
    yine m. city, marsilya, lens, rennes, borussia dortmund, rb leipzig(2024'ten itibaren), borussia mönchengladbach, milan, sassuolo, psv, valencia, fenerbahçe ve shaktar donetsk de kulüpler bazındaki bazı önemli partnerleri.

    lig bazında bu sezon türkiye ligine de sponsor oldular. yine championship, serie a ve la liga sponsor oldukları diğer ligler.

    sonuç olarak koskoca puma'ya ramazanoğulları dikim imalat muamelesi biraz ayıp oluyor. vapor forma - supporter tee ayrımı gibi saçmalıklar olmaz, tasarımları da güzel olursa neden olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın