• 21
    her ne kadar camia olarak kuruluş mottolarımızın başında "türk olmayan takımları" yenmek geliyorsa da, futbolun giderek endüstriyel hale dönüşmesi ile doğru düzgün yayın, store, sponsor ....vs. geliri olmayan bizim gibi ülkelerin takımları için şampiyonlar ligine katılmak elzem, bunun için de lig şampiyonluğu olmazsa olmaz bir hedef konumunda.

    lakin avrupa'da boy gösterdiğimiz sezonlarda, hele ki bu şampiyonlar ligiyse, ciddi yıpranmalarla sezonları geçirdiğimiz de bir gerçek. diğer rakiplerimiz de avrupa'da ancak dün de görüleceği üzere, konferans ligi'nde ilk 11'den direk oynayan 5-6 kişi olmadan da en zorlanacakları rakipleri kolayca alt edebiliyorlar, dolayısıyla bizdeki yıpranma ile aynı olmayacak onlarınki. bizim herhangi bir şampiyonlar ligi maçında rotasyon şansımız pek yok, en iyi 11 ile sahaya çıkmak durumundayız.

    bu açıdan 24. şampiyonluk için, şampiyonlar liginde alınacak olası kötü sonuçlar için taraftarın şimdiden hazırlıklı olup, takımda lige sirayet edecek kırılmalara karşı tetikte ve oyunculara karşı babacan yapıda olması şart.
    bayern'e ve manu'ya karşı olmayacak beklentilere bürünüp sonrasında oyunculara çullanırsak, 24. şampiyonluk yerine hepimiz birer bardak soda içeriz sezon sonunda...
    (bkz: süper lig 2023-2024 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın