• 27
    hocaya * sormuşlar fikstürümüz nasıl diye hoca da demişki 2 maçımız var zaten içerde galatasaray dışarda galatasaray. bu maç da o hesap herkesin belirttiği gibi başakşehir ile değil çağdaş atan ile oynayacağız o yüzden rakibi standart performansından ayrı değerlendirmek lazım.

    maça gelirsek rotasyon şart fakat bu rotasyon kopenhag maçındaki * performansı cezalandırmak niteliğinde değil - ki ortada şuan yapılan yıkıcı dozda eleştirilecek birşey yok ilk yarıda plan tutmuştu fakat sonuca gidemedik, o pozisyonları atsak çok başka şeyler konuşuyorduk - diğer oyunculara da şans verme amacıyla olmalı. niyet önemli.

    edit

    beklentim nelson sanchez, angelino kazımcan, mertens oliveira ve ziyech tete değişiklikleri. zaha tam hazır değil kerem ile devam o yüzden. ha kerem'i de yedirmeyiz bu arada. yerli oluşu, maliyeti ve bu zamana kadarki bardağın dolu kısımlarındaki performansı takım için çok kıymetli fakat ufaktan da kulağının çekilmesi gerekiyor. takımda sadece icardi yok çünkü güzel kardeşim diğer seçenekleri de görmen lazım pozisyonlarda. ve kendini kanıtlamak zorunda değilsin artık, sakin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın