• 9
    lig için endişe edecek bir durum görmüyorum, henüz çok erken. oyuncu kalitemiz ligin oldukça üzerinde, geç kalan transferlerin zamanla takıma uyum sağlayıp seviyemizi daha da yukarı çıkaracaklarını düşünüyorum.

    ancak bu yılki yatırım avrupa odaklı yapılmıştı. bir maçla eleştirmeyin diyorlar; ancak rotamızı belirleyecek maçtan sağ çıkamadık ne yazık ki. daha dengeli ve kontrollü bir oyunla manu ve bayern maçlarında ne yapabiliriz görmek gerekecek. hevesler azımsanmayacak derecede kırıldı bence.

    artık olan oldu diyip kalan maçlarda gerçekten herkesin elinden gelenin fazlasını yapabilmesi ve bu özveriyi gösterebilmesi önemli. tekrar ayağa kalkabilecek miyiz göreceğiz. hazır olmayan oyuncularımız ne ölçekte adapte olacaklar, mauro kısa sürede tekrar fit bir şekilde sahada yer alabilecek mi cevapları belirsiz sorular var.

    benim tedirgin olduğum husus, cl odaklı kurulan bu kadroda, takıma aidiyeti henüz oluşmamış yıldız oyuncuların yer aldığı bu kadroda, cl'ye erken havlu atmamız durumunda bu oyuncuların süper lig'i ne ölçüde ciddiye alacağı. geçen yıl mauro ve dries bu sınavı geçtiler. ancak ziyech, zaha, ndombele gibi ismlerin göstereceği reaksiyonu henüz bilmiyoruz. nötrüm bu konuda.

    sonuç ne olursa olsun lig şampiyonluğu için odağımızı yitirmeden, konsantrasyonu kaybetmeden yola devam edebilmek için takımın tecrübeli ve eski isimlerine, yönetime, teknik heyete iş düşecek.

    özellikle dengeli bir rotasyon tercihi okan hoca için kritik. geniş ve birbirini ikame edebilecek isimlerden oluşuyor artık kadromuz. geçen yılki gibi nerdeyse aynı 11 ile tek kulvarda mücadele dönemi bitti. sürekli aynı isimlerin ilk 11'de olması takım içi huzuru bozacaktır. birçok farklı faktörü ele alıp doğru şekilde yönetebilirsek olumsuz düşünmeyi gerektirecek bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın