resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6186
    hala daha başlığına gelip herkes eleştirilebilir yazıyor insanlar,

    dün (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)nda yaşanan şey kendisinin linçlenmesi, tribünde adama küfredildi yahu dur yere maç başından sonuna, molde maçında da aynısı oldu. toksik leş bi kitle var ve bu kitlenin yaptığı salakça diyoruz insanlar ama herkes eleştirilebilir diyor.

    eleştirin kardeşim o zaman küfretmeyin bir galatasaray futbolcusuna maç oynanırken, üstünde galatasaray forması varken yuhlamayın bir futbolcuyu terbiyesizlik yapmadığı sürece. azcık takımınıza saygınız olsun sonra kim neyi eleştiriyorsa zaten eleştiriyor.

    eleştiri mantıklıdır mantıksızdır, katılırız katılmayız orası farklı bir konu bana göre iyi oynadı kimine göre kötü oynamıştır, olabilir.

    eleştiriyorum diyerek kendisine maç küfür edip, kendisini sahadaki diğer futbolcuları, tribünün geri kalanını demotive edemezsiniz edecekseniz de art niyetli galatasaray taraftarısınızdır.

    dün 50-60 itibariyle cehennem dediğimiz tribünden gol atana kadar çıt çıkmaz oldu. insanların kerem özelinde isyan ettikleri sahada bir galatasaray futbolcusuna ana avrat küfrediliyor olması, fener tribününde edilmeyecek galiz hakaretler ediyor insanlar. buraya gelip ama herkes eleştirilir diyetek bunu meşrulaştıramazsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın