resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6173
    çok uzun zamandır yazmıyordum. sözlükte saçma bir algı oluştu gibi geliyor.
    geçen sene bizi sırtladı. ondan önce tek başına bizi sırtladı vs. yanlış anlaşılmak istemem ama öncelikli işin zaten iyi bir futbol oyunu ortaya koymak. çünkü hem galatasaray futbolcususun hem de işin bu senin. normal seviyede oynarsan zaten senin galatasaray'da işin yok.
    taraftar olarak iyi oynadığında yerlere göklere sığdıramayabiliyoruz, türkler olarak futbol konusunda heyecanı, abartmayı seviyoruz. ama yeri geldiğinde de eleştirebilmeliyiz ve bu taraftar olarak bizim hakkımız. onun işi iyi top oynamak bunun için para kazanıyor çünkü.

    düne gelecek olursak iyi niyetiyle oynadı belki ama çok top öldürdü. sen şampiyonlar liginde eline gelen bu kadar fırsatı kaçırırsan üzüleceğin anlar gelir.

    tahminim bir sonraki maç daha farklı olacaktır, kendisi de hatalarını görmüştür. burası süper lig değil eline geçeni atmak zorundasın. her gelen topu kaptıramazsın. süper ligi küçümsediğim anlaşılmasın dostlar, demek istediğim şampiyonlar ligi farklı bir boyut. eline geleni atmak zorundasın.

    bu arada ıslıklanmasını savunduğum anlaşılmasın, sadece demeye çalıştığım biz taraftarız biz elimizden geldiğince destek oluyoruz. onların işi futbol oynamak ve şu unutulmasın hiç kimse galatasaray'dan büyük değildir.(yedirmeyiz diyenler için sadece bir hatırlatma)

    bir sonraki maçta daha iyi olmasını umuyorum. bu sene onun için biraz şansız başladı diyelim. ileride eminim ki düzelecektir.
    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın