resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6198
    çok pozisyona giren futbolcu dikkat çeker. hayalet futbolcu dikkat çekmez.

    kerem bütün pozisyonların içinde var. dünkü maç özelinde konuşalım; hakim ziyech dün hiçbir pozisyonda yoktu. hiç pozisyona girmedi ve hiç gol kaçırmadı. kimse de ona kızmadı. dikkatler gol pozisyonları yakalayan ve kaçıran kerem'deydi. ziyech daha yeni ısınıyor o ayrı konu.

    kerem'in pozisyon yaratma ve pozisyona girme becerisi çok yüksek. burak yılmaz da böyleydi mesela. en büyük özelliği dikine oynayarak golü istemeseydi. kerem de sürekli olarak asist ve golü düşünüyor. dün kötü oynamasına rağmen mauro icardi'yi iki kez karşı karşıya bıraktı mesela. icardi gününde olsaydı şu an başka şeyler konuşuyor olurduk.

    dün yanlış yaptığı şey şu; şampiyonlar ligi tecrübesi olmadığı için basit pozisyonlarda kolay vuruşlarla gol atabilecekken daha zorunu denemeye çalıştı. turnuvayı gözünde çok büyüttüğü belli oluyor.

    ''bu maçta kötü oynamadı'' demiyorum ama bu kadar gömülmesine anlam veremiyorum. aktif oyuncularımız içinde en iyi performansı gösteren kanat oyuncusu kendisi. ancak tete, zaha, ziyech daha iyi oynadıkça kerem'in yedek kalmasını konuşabiliriz.

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın