resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6186
    8-9. dakika civarı icardi ve ziyech gayet görüş açısında, sağında bomboş ceza sahası içine gidiyorken kahraman olmak uğruna topu 90'a atmaya çalışıp auta atan futbolcu. he kahramanlık değil de görmeyip atmadıysa daha büyük sorun zaten. nerden tutsan elinde kalır. o pozisyonda o vuruşu yapıyorsan atacaksın, kusura bakma ama sen bunları deneyecek kadar büyük topçu değilsin, direkt büyük topçu değilsin. o vuruşu orda deneyecek sol açık henry'dir, ribery'dir, ronaldo'dur. sen asla değilsin.

    bi de soran olursa icardi'ye kilit pas atmaya çalışıyor o yüzden top kaptırıyor dersiniz, kardeşim önünde 5 tane kuzeyli azman topçu varken onların ne üstünden ne yanından top geçiremezsin. öyle boş pozisyonda "bu pası atarsam kral olurum asist yaparım." diye saçma salak paslar deneyeceğine bahsettiğim pozisyonda bomboş olan adama bomboş olan pas kanalını kullanarak asist yapacaksın. kendin kaleye uzakken ne hikmetse "kilit pas hastası" oluyorsun, kendin vurma imkanı bulunca "ne pası moruk şuradan bi 90'a atayım da kral olayım." diyosun.

    safi rüzgar topçu kısaca, kaleye uzakken kilit pas atıp jenerik asist yapmak için her şeyi yapar, kaleyi rahat görüyorsa 90'a vurup kral olmaya çalışır. bugün direğe attığı topu yerden yuvarlasa net gol, ulan şampiyonlar ligi arenasında penaltı noktasında bomboş topa vuruyorsun, 90'a vurmaya çalışıyorsun. kusura bakma lüksün yok bu şekilde hiçbir şey olamazsın. bana 10 kişinin içinden ara pas geçirme fantezisi yapacak adam lazım değil, bana aklıyla oynayan adam lazım. ama sorsan derler "en değerli yerlimiz, yedirmeyiz, kilit pas atmaya çalışırken top kaptırıyor." bla bla bla.

    en değerli yerlimiz buysa, yerli oyuncu seviyemiz vasatın da vasatı demektir. bu arada bana göre en değerli yerlimiz kesinlikle kendisi değil, türkiye ligi gibi leş bi ligde iş yapması hiçbir topçuyu değere bindirmez öyle. yasin öztekin'in şampiyonluk mimarı olduğu yer burası abi, neyin değeri neyin şovu bu. gider arda turan gibi ispanya'da üstüne oyun kurulan adam olur ve ya şampiyonlar ligi finali oynar, o zaman derim ki adam bu seviyede iyi performans veriyor.

    eğer bu kafayla devam ederse sezon bitmeden kulübeye abone olacak. gerekirse kazımcan oynar yerli olarak, umarım zaha, ziyech gibi isimler en kısa sürede hazır hale gelir de şampiyonlar ligi'nde topun değerini bilen akıllı adamlarla oynarız.

    tanım da gireyim: bırakın yurt dışında kendini kanıtlamayı falan, şampiyonlar ligi'nde oynadığı kopenhag maçında penaltı noktasından antrenmanda bile bulamayacağı bomboş pozisyonda topu üst direğe atıp, görüş açısında ve bomboş pas kanalında ceza sahası içinde icardi ve ziyech gibi iki adam varken ceza sahası dışından ya tutarsa diye 90'a plase atmaya çalışan "en değerlimiz". yersen. he pardon unutmuşum, "yedirmezler"miş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın