resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6185
    sayesinde ilk lig maçında 2 puan bırakmıştık, ilk ve kazanma ihtimalimizin olduğu tek şampiyonlar ligi maçında da seyircimiz önünde 2 puan bıraktık. isliklanmasi yanlıştır orası ayrı da eleştirilmesi de mi yanlış? ne yaparsa eleştirebiliriz kerem'i arkadaşlar? 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında muslera'yı eleştiriyoruz, ağır kaldığı için icardi'yi eleştiriyoruz, birilerinin gazına gelip angelino'yu her maç itin bir yerine sokuyoruz, kerem'e ağzımızı açtığımız anda sözlükteki yılmaz savunucuları tarafından yemediğimiz laf kalmıyor. vay bir maç aldırır bizi sustururmuş yine, vay attığı goller bize girermiş, vay ligde kalmamızı sağlamış serefsizmişiz. ayıp yahu! adam bu işi yapmak için bir sürü para alıyor, ikame oyuncusu zaha olmasına rağmen küser diye oyundan bile cikartamiyoruz beyefendiyi, iğrenç bir vücut diliyle taraftara aba altından sopa gösterip duruyor, şeyinin keyfine işler yaptığı için olmadık topları kaybedip pozisyonları başlamadan bitiriyor, üzerine olmadık golleri kaçırdığı için kopenhag gibi bir takıma, grabara gibi namus yoksunlarina takımı ve arkadaşlarını rezil ediyor, sonra biz ağzımızı açınca sözlükte bize küfür kıyamet. adam oyundan alındı diye yardımcı hocaya el kol yapıp kafasına göre direkt içeri gidiyor kimse ağzını acmiyor. kendinize gelin, oynayacaksa burası galatasaray, oynayan herkesin taraftarın bağrına basıldığı yer. oynamayacaksa, maçları rezil edip el kol yapacaksa, atamadığı paslar, kaptırdığı toplar yüzünden arkadaşlarına trip atacaksa defolup gidebilir. kimse kendisini burda zorla tutmuyor. sanmasın ki fenere ya da beşiktaş'a gitse şimdi olduğu seviyede ya da değerde olurdu. başakşehir diye ağlayıp duruyor ya muhtemelen ordaki gibi rezil olur çıkardı. kendisinin galatasaray'a katkısı çoktur ama daha fazlası, kat kat fazlası galatasaray'ın kendisine kattıklarıdır.

    kötü oynadığı maçlarda surat ifadesi iğrenç, vücut dili iğrenç, arkadaşlarıyla iletişimi iğrenç, el kol tripleri iğrenç. kendisini ne sanıyor bilmiyorum ama sandığı kişi olmadigi malum. istediğiniz kadar savunun arkadasalar kerem kötü oynuyor. kötü oynuyor ve üzerine kötü oynadığı için arkadaşlarını suçluyor. halı sahadaki o tiplemeyi bildiniz değil mi? hah işte kerem onu galatasarayda yapıyor.

    iğrenç yabancı sınırına ve onu getirenlere ve başımızda demokles'in kılıcı gibi tutanlara yatıp kalkıp sövmemin en büyük nedenlerinden biri kerem gibi mental olarak sıfırın altinda tripcan futbolculara galatasaray'ı muhtaç etmeleri.

    yazık, kendisine de yazık takima da. daha çok takıma yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın