resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6181
    taraftar tarafından dövüleceği iddia edilen futbolcumuz, kaptanımız.

    kendisini dövmeye teşebbüs eden bi gerizekalı sokağa çıkamaz zaten de bunu sözlükte dahi dillendiriliyor olması cidden art niyettir.

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)nda en kötü olmayı bırakın takım ortalamasına göre kötü bile oynamamış futbolcudur. bi tane kaçırdığı pozisyon sebebiyle kendisine hakaretler ve tehditler normalleşecekse icardi’ye ne yapmayı planlıyor bu maç neticesinde bu aşırı eleştirel gerizekalılar merak erisindeyim.

    edit: sanırım bir insanın eleştirilmesi ile bir insanın anasına sövülmesi arasındaki farkı bilmeyen insanlar var veya tribünde söylenenlerden bihaber insanlar. bunlarla birlikte iyi başladığınız sezonda ortalama oynadığınız bir maçtan çıkarken yuhlanmak eleştiri değildir, hakkaniyetli bir tepki de değildir. her oynadığınız maçın başındaki ilk top kaybından oyundan çıktığınız ana kadar her ayağınızdan top ayrıldığında kendisine küfür edilmesi ise düpedüz terbiyesizliktir, art niyetli harekettir, sadece hakaret edileni değil tüm futbolcuların toptan kaçmasından da başka bir sonucu olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın