• 694
    şampiyonlar ligi maçı’na lig maçına çıkar gibi çıkarsan maç 3-0’a gidiyor zannederken bir bakmışsın 0-2 olmuş. ilk 30 dakika çok iyi göründük tribünün de etkisiyle ama bu oyun şampiyonlar ligi oyunu değil, ancak 30 dakika oynarsın, o vakitte golü de bulamazsan geçmiş olsun. biz bu filmi terim dönem(ler)inde defalarca izledik. bu maç özelinde en çok okan hoca’ya kızdım ve o’na sözler hazırladım:
    öncelikle orta sahada ikili oynamak zorunda değilsin, hele bunu mertens’i oynatmak için yapmak zorunda hiç değilsin. ayrıca değişiklik için en erken 60. dakika beklenir diye tüzükte bizim bilmediğimiz bir kural yazıyorsa çıkıp açıklansın biz de boşuna sinir krizi geçirmeyelim. soyunma odasına 1-0 geride girdik, 2. yarı geçen her dakika tribünün kerem’e bileneceğini ben görüyorum ekran başında, sen bu çocuğa iyilik yapmış olmuyorsun oyunda tuttukça ortalık iyice geriliyor, çıkar işte devre arasında.
    ayrıca bu takım hiç mi hücum organizasyonu çalışmıyor, topu alan kafası kesilmiş tavuk gibi kalıyor. kopenhag 10 kişi kalmasa biz sabaha kadar gol atamazdık. başakşehiri avrupa’da hangi felsefeyle oynattıysan bizde aynısını daha kaliteli ayaklarla oynayacağız sadece bu. biz başakşehir değiliz ama avrupa’nın city’si de değiliz. buyrun işte size kazanan kadro bozulmaz felsefesi, hadi united deplasmanına da çıkalım bakalım mertens, angelinho ve keremlerle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın