• 27
    üç kuluvallah bir elham eşliğinde izlenmesi gereken maçtır. “tü tü tü” sesleriyle okuyup üfleyerek bir nebze kendimizi kurtarmak için dini inançlara, şamanizme, evrenin enerjisine artık neyse bir şeylerden yardım istemeliyiz. biz manu’yu geçer miyiz lan acaba derken evde kopenhag’la zor berabere kaldık.

    hadi lan bayern çak şu manu’ya evinde deplasmanda, çak kopenhag’a evinde deplasmanda. bize de evinde iki tane dümenden at istanbul’da da kebap yediririz, çay içiririz, boğaz turu yaptırırız üç puan,1 puan gönlünden ne koparsa alır beraber yolumuza bakarız ha ne dersin?

    bakın ekstra bir şey daha var. büyük resmi görmek gerekirse manu çıkamazsa lige daha çok kafasını verir. lige kafasını daha çok verirse epl zorlaşır. epl zorlaşırsa manchester city daha da yorulur, yıpranır. e bu kimin işine gelir? tabi ki de bayern münchen’ın. bavyeralılara güveniyorum bize geçecekler kıyaklarını. yapıştır şu manu’ya rahatla.

    edit: bayern tıklattı bir tane. yavaşın oğlum. neyse terinizi atın, hevesinizi alın bizim maçta deşarj olun mübarekler. başa bela mı aldık nedir bu elemanlar ayrı bir dünya. merhamet duyguları yok. vites düşürmek yok. bir rolex parası çıkarak kardeşim diyerek 3-5-10-15 kaç atarlarsa atıyor adamlar. bak bakayım gol primi vermesen atarlar mı bu kadar. neyse uzak durun lan bizden gidin ter atın şurda rahatlayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın