• 166
    bizim için formaliteden öte olmayan bir maçtır.

    hala anlamak istemeyen sözlük yazarları için şöyle açıklayayım.
    heralde şampiyonlar ligi için bursasporu geçeceğimizi düşünüyorlar. kayseriye puan kaybetmesi çok zor beşiktaşa puan kaybetmesi imkansız olan bursaspora karşı.
    bütün sezon yat, derbilerde ezil takım cadı kazanı gibi kaynasın, avrupada olmayı bile hakedecek hiçbirşey yapma sonra da şampiyonlar ligi.*
    kaldı ki 2. olarak şampiyonlar ligi ön elemesine giden bir türk takımının 3. ön eleme turunda oynayacağı olası rakiplerden burda bahsetmiyorum bile.
    3. olalım efendi gibi avrupa ligine gidelim.seneye bari orada başarı kovalayalım.
    ama bu maçı alırda fenerbahçeyi şampiyon yaparsak bursasporun 2. olarak şampiyonlar ligine giremeyeceği düşünülürse paraya boğarız rakibi.
    yatmak kalkmak bilmem ama umarım galatasaray için hayırlı olan skor gerçekleşir sezon başından beri galatasaraydan çok daha fazla hakeden bursaspor bu maçı alır.

    hem zaten biz sistem oluşturmaya çalışıyoruz daha.frank rijkaard önderliğinde senelerce şampiyon olamamaya razıyız ya hani. yemin filan etmişti bazıları. dolayısıyla mühim değil.

    bir şekilde kazanıpta keriz gibi göz göre göre fenerbahçeyi şampiyon yapmak hakikaten çok yazık olacak.

    son olarakda isteyenler 24 nisan 2010 bornova belediye fenerbahçe ülker basketbol maçında olanları hatırlasın.adamlar burda ki birçok sözde elit entel dantel taraftar gibi değil.her platformda ezeli rakiplerini ezmek için ellerinden geleni yapıyor.siz de hala burda tırı vırı yapıyorsunuz.

    an itibariyle görüldüğü gibi maça da gitmedim.evimde totemimi yapıp fenerbahçeyi 2. yapmaya hazırım.

    şampiyon bursa!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın