resim
Matías Vecino Falero
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.87
Uyruk:Uruguay
  • 394
    öncelikle, kendisinin ismi çıktığında ben de transferine karşıydım. en azından muhabirlerin verdiği bilgiler doğruysa 3.5m euro bonservis ve maaş 2.4m euro maaşın 2+1 veya direkt 3 yıllık sözleşme ile geri dönüşü olmayacağı için çok yüksek bulmuştum.

    ancak, hakim ziyech transfer edilmeden önce yapılan yorumlar ile yalnızca 45 dakika* oynadıktan sonra yapılan yorumları görünce, yönetimin yerinde ben olsam bir daha hiçbir şekilde transfer konusunda sosyal medyaya kulak vermezdim.

    ziyech ile ilgili uç anlamda o kadar çok olumsuz ön yargılı yorum vardı ki, bu kadar beğenmeyenin olmasına şaşırdığımı yazmıştım. zaten, çıktı güzel bir oyun oynadı ve bu yorumlar tamamen tersine döndü. icardi gelmeden önce de olumsuz yorum azımsanmayacak kadar vardı (benden de dahil), cevabını en güzel şekilde sahada verdi.

    vecino da belki transfer olsa ilk maçtan çok iyi performans gösterecekti, olumsuz yorumlar olumluya dönecekti ve iyi ki almışız diyecektik kim bilir. kısacası, teknik heyet, scout ekibi ve yönetim kendinden eminse transfer konusunda sösyal medyaya fazla kulak asmamalı artık bence, düşüncelerin değişmesi gördüm ki bir maça bakıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın