• 20
    ne kadar bedel karşılığında sponsor oldu bilmiyorum ama basın toplantısında yapmaya çalıştığı şov, forma şortumuzdaki amblemlerinden daha etkili oldu.

    sponsor seçerken salt paraya değil, firmanın niteliğine de bakmak gerektiğini gösteriyor bu basın toplantısında yaşanan rezillik.

    bir kere hükümete yalakalık yapmak için galatasaray’ın platform olarak kullanılması çok yakışıksız. ikincisi ne olursa olsun sen bir sponsor firmasın, futbolun bileşenlerinden biri değilsin, rakip takıma - hem de seviyesiz biçimde - gönderme yapmak vs. sana düşmez. galatasaray kulübü herkesin ağzına geleni söyleyebileceği bir açık kürsü değil. rakip kulübe cevap verilmesi gereken bir durum varsa bunu yönetim kurulu, başkan ve ilgili profesyoneller tartışır, karar verir ve icra eder.

    bir de şu hususa değinmekte fayda var. koskoca cb’nin yanında el cebe atılmaz falan söylemleri de yine tek adam rejimini iliklerine kadar kanıksamış bir kesimin zihninin tezahürü maalesef. venezuela eski cb hugo chavez’in bir gezi sırasında bebeğini emziren bir kadınla sohbeti esnasında çekilen fotoya iyi bakın sonra bir daha düşünün vay el cepte olur mu olmaz mı tartışmasının ne kadar sığ olduğunu ve yıllar içinde tek adam rejiminin bizim algımızı nasıl etkilediğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın