• 1
    kaan kazgan, 3 kasım 1994 tarihinde sakarya'da dünyaya gelmiştir. spora 9 yaşında kick boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar mma dövüşçüsü olarak devam etmiştir. aynı zamanda demir spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığı da yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor. kaan kazgan, 2019 yılında türkiye ve yunanistan'ın yarıştığı survivor programına katılarak adından söz ettirmiştir. 2 kez muay thai türkiye şampiyonluğu ve 1 kez mma türkiye şampiyonluğu gibi unvanları bulunan kaan kazgan profesyonel olarak mma dövüşlerine çıkmaktadır.

    son dönemde adını başarılarıyla değil vücut geliştirme antrenörü savaş cebeci'nin "70 kilo kimse beni dövemez, ben 120 kiloyum" iddiasına verdiği cevaplarla duyurmuştur. 18.09.2023 tarihinde de beklenen olmuş, ikisi avam bir şekilde sokakta dövüşmüştür. bu iddiayı kanıtlamaya çabalaması nezdimce kaan'a eksi yazacaktır. profesyonel bir sporcunun böylesine saçma sapan bir duruma kendisini sokmaması gerekirdi.

    edit: kavga sonrası kaan'ın sosyal medya paylaşımlarını izledim. gerçekten inanılmaz şımarık ve cringe bir çocuk. bir sporcu gibi değil de mahalle abisi gibi cümlelerle konuşuyor, dövdüğü 50 yaşındaki adamın goygoyunu yapıyor ve hakaretlerine devam ediyor. kısa süreli şöhreti kaldıramayan milyon tane çöpün yanına hızlıca düşüyor. yazık gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın