resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6078
    kendisi hakkında ne kadar övgü dolu sözler söylesem az. hep takdir ettim hala da büyük bir hayranlık besliyorum kendisine. benim gözümde ne olursa olsun galatasaray takımında 3-4 sezon daha geçirmesi gereken bir oyuncu.

    icardi, mertens ve torreira gibi dünya yıldızları ile kurduğu bağın bir benzerini türkiye liglerinde aktif oynayan en iyi türk futbolcu olarak genç futbolcularla kurup onlara futbolu anlamalarını sağlayan tecrübeli futbolcu olması galatasaray da gösterdiği bütün misyonlardan daha üst bir misyon olacaktır. nasıl ki kerem, icardi ve mertens ile birlikte kurdukları ortaklıklarla "ceza sahasına nasıl top atılır?", "forvetin yarattığı boşluklara nasıl sızılır?", "akan oyunda hücum yönlendirilmesi nasıl yapılır?" gibi başlıklarda ülke seviyesinde arşa çıktıysa etrafındaki genç oyunculara da bunu aktarabilir. hiçbir şey öğretmese bile asla pes etmemeyi ve takım arkadaşları ile etkili iletişim konusunda gençlere rol model olsun yeter. bizim eskiden beri genç oyuncu yetiştirme konusunda abilik dediğimiz yol göstericilik rolünü bir eziyet etme rolüne çevirdiğimiz aşikar. kerem geçmişten gelen yaşanmışlıklar ile bu olayı asla yaşatmayacak ve gençlere olumlu etki etmesi olası bir kişi. değerlendirmemiz lazım.

    işin özü saha içerisinde daha iyi futbolcu da alabiliriz ama daha nitelikli bir karakter zor buluruz. ben kerem aktürkoğlu kaptanlığında bir galatasaray izleyip desteklemek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın