resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2366
    iyi takımda iyi görünecek ama herhangi bir takıma seviye atlatmayacagı daha geçen seneki ilk kasımpaşa maçında kalecinin üstüne vurdugu şuttan belli olan bir adamdır. beşiktaş'tan 2.5 m euro mu ne alıyor. sırf çalım olsun diye verdiler başka bir şey değildi. tete kadar maaş alıp yarısı potansiyele sahip değil. dümdüz bir kanat. fark yaratacak özellikleri yok. galatasaray eğer yukarıları hedefliyorsa artık amele oyuncusunun bile fark yaratması lazım. torreira takımın en büyük askeri ama adam sadece asker diye mi iyi futbolcu? sırf mücadele ise olay rachica'nın beş katı savunma yıpratan barış alper'i yedekte kendisine tercih ederim.
    ayrıca sistem oyuncusudur. öyle yedekten sokarsanız size hiçbir şey katmayacak oyuncudur. futbolcunun hası ziyech 45 dakikada sıfır hazır cıktıgı maçta nasıl fark yaratıp bir şeyler gösterdiyse bu rachica'da yok. galatasaray'ı hayal edilen hedeflere de böyle adamlar cıkarır. zaniolo mesela bu yüzden rachica'dan cok daha değerliydi. bu evrede bize city'e madrid'e tamamen kendi becerisiyle gol atacak adam lazım. karşı karşıya kalırsa bile kaçırma ihtimali olan rachica gibi adamlar değil. taraftar sırf amelelik yapıyor diye futbolun temel fundamentalini çok kaçırdı bu süreçte.
    rachica iyi bir takımda süper lig kazanan parçanın dişlisi olur maks budur. daha ötesi olamaz. kendisi fark yaratmaz. artık daha iyi görülüyordur taraftarda bu diye umuyorum. geçen sene rachica yerine tete olsa yine şampiyon olabilirdik. ama icardi yerine dzeko olsaydı sıkıntıya binerdi mesela. al star forvetle amele, asker forveti de karşılaştırdım. (sakın bana dzeko star demeyin büyük takımların rachica ayarında oyuncusu oldu hep. oynadıgı city'de balotelli bile bunun önünde star diye umut edilmiştir. öyle böyle gol atar ama star değil.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın