• 82
    arda turan başarılı olsun, hiç itirazım yok, verilen emeklere elbette saygım var, takdir de ediyorum ama yeni bir istanbul takımı gelmesin artık lige bir zahmet.
    kimin nereye yatırım yapacağına elbette girişimcinin kendisi karar verir, karışacak halimiz de hakkımız da yok elbet ama madem yatırım yapmak gibi bir niyet var, bunu mümkünse, tabi kurallar/şartlar elveriyorsa, şehir olarak taraftar potansiyeli olan, iliklerine kadar sana deplasmanı hissettirecek bursaspor, eskişehirspor, sakaryaspor, kocaelispor....vb. gibi takımları ayağa kaldırmak adına yapmak türk futbolunun gelişimi ve ligin heyecanı için daha hayırlı olur gibime geliyor.
    düşünün bir lig oynanıyor, takımınız yeri geliyor 5-6 hafta şehir dışına çıkmıyor, bunu çoğu zaman avantaj olarak görüyoruz ancak maalesef lig liglikten çıkmak, istanbul bölgesel ligine dönmek üzere.
    bu açıdan bırakın eyüpspor'un gelmesini, mümkünse pendikspor, istanbulspor, kasımpaşa, karagümrük, başakşehir gibi, maçlarında mütemadiyen saha içindeki insan sayısı tribündekinden fazla olan takımların ligde yer almaması gerektiğini, bunun heyecanı olumsuz etkilediğini düşünüyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın