• 89
    4-2-3-1 dizilişinde oynayacak isek sağ tarafta barış alper yılmaz'ın oynamasını mantıklı bulduğum maç.

    tete henüz özgüvenli değil, çalım atma ve şut çekme konusunda biraz daha cesur olmalı ki bunu deneyeceğimiz maç bir şampiyonlar ligi maçı olmamalı.
    fiziksel olarak da barış gibi olmadığına göre ilk 11 başlamasını doğru bulmuyorum.

    hakim ziyech de sanırım kondisyon olarak en fazla 45dk kaldırır. defansa yardım konusunda da ne tete ne de barış gibi gayretli olacağını sanmıyorum.
    4-3-3 oynayacak isek sağda ziyech oynasın ama 4-2-3-1 oynayacak isek bence maçın gidişatına göre oyuna girmesi mantıklı.

    kerem aktürkoğlu solda başlar, dakika 70'den sonra da wilfried zaha'ya yerini bırakır gibi düşünüyorum. solda kerem'in alternatifi yok şu haftalarda. zaha birkaç hafta sonra hazır olsa da kerem maç performansı ile ilk 11 oynamayı hak ediyor. artık zaha için okan buruk nasıl bir çözüm üretir izleyip göreceğiz.

    orta sahada lucas torreira'nın yeri garanti zaten, yanında da muhtemelen yine kerem demirbay oynar, ikinci yarıda da sanırım sergio oliveira şans bulur.
    tanguy ndombele kötü görünmese de hazır da değil. şampiyonlar ligi maçında tempoyu kaldıracak güçte olduğunu hiç zannetmiyorum.

    defans dörtlüsünün de değişeceğini sanmıyorum. sol bekte angelino defansif olarak zayıf gözükse de çok şey beklediğimiz kazımcan karataş tecrübesizliği nedeniyle şampiyonlar ligi maçında onu riske etmez bence okan hoca.

    forvet ve kaleyi yazmaya bile gerek yok, malum atanın ve tutanın iyi olacak mottosundan şaşmamak lazım.*

    2-1 kazanacağımızı hissediyorum. zor maç olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın