• 907
    herhangi bir kriterim yok. 2 yıla yakın sözlüğe yazıp çizerim okurum bir kişiyi bile ofsaytlamamışımdır. biz bir aileyiz ve menfaatimiz galatasaray için birleşiyor farklı görüşlerde olsak da.

    ama ekşi sözlükte o kadar çok malum takımlı troll var ki bunların galatasaray ile ilgili herhangi bir konuda entrylerini okuyunca kan beynime sıçrıyor deliriyorum. makul bir şekilde eleştiri yapsa eyvallah illa tahrik edecek. yok fetö yok himmet yok ofsaytımsı bu kelimeleri duyunca sinir katsayım yükseliyor. özellikle ofsaytımsı kelimesini görürsem içimden temenni dileklerimi saydırıyorum. fetö iftirası atanları cimere bile şikayet ediyorum. himmet diyenlere de acıyorum duayla oluyorsa bu işler yapsınlar dua uefa avrupa ligini kazansınlar madem bu kadar kolaysa değil mi. akıl sağlığı gitmiş bunların

    4-5 yıl önce galatasaray sözlükte olsaydım mbaye diagne geldiğinde sevinenlere veya deandre yedlin geldiğinde övüp övüp bitiremeyenlere alpaslan öztürk ve aytaç kara geldiğinde vuhuu yapanlara torrent geldiğinde ilahlaştıranlara ofsaytı basardım. kumaşı zayıf olanlara ve vasatlara taraftarımız böyle ilah gözüyle bakmamalı orası da ayrı konu:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın